torstai 1. lokakuuta 2009

Helsinki-Vintage

Helsinki Vintage -tapahtumassa riitti ensikertalaiselle ihmeteltävää. Aivan ihania mekkoja ja muuta tilpehööriä! Tapahtumaan oli lähtenyt muutama muukin, joten parhaat löydöt tuli varmasti tehtyä heti avaamisen jälkeen. Tungoksessa täytyi olla skarppina, jotta ei jäänyt muiden jalkoihin, kun pöytien ympärillä tehtiin kauppaa.


Kaapelitehdas oli järjestyspaikkana hiukan synkkä ja pimeä vaikka avara olikin. Hämärässä salissa vaatteiden värejä sai tihrustella ihan tosissaan. Mustat verhot olisi kenties kannattanut avata. Myyntipaikat olivat ahtaasti hallin seinustoilla, vaikka keskellä olisi myös ollut hyvin tilaa. Ja seuraavaa tapahtumaa varten vinkiksi myyjille: kokovartalopeili helpottaa (= lisää) myyntiä. Sovituskopit olivat onneksi tilavat, mutta ruuhkassa ei ole kiva lähteä kipittämään hallin toiselle puolelle löytöjä sovittelemaan.


Hämärästä huolimatta aivan upea tapahtuma, lisää näitä ja Tampereelle kans! Niin, ja kiitos elävälle jukeboxille, Merry Ladies-ryhmälle ihanasta kappaleesta Sataman valot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Any comments?