maanantai 6. syyskuuta 2010

Silkin ja satiinin kahinaa Tampereen yössä

Torstaina juhlittiin ystäväni synttäreitä pitkän kaavan mukaan. Oli huikeat juhlat, Ritalle kiitos! Kyllä mulla on ihania ystäviä! Ensin kävimme yhdessä valokuvassa. Vuoden muotokuvaaja Irina Kolomijetsin käsittelyssä saimme pienen tuntuman siitä miltä tuntuu olla huippumalli.  Keekoillessani tikapuilla korkeilla koroilla selkäranka korkkiruuvilla ja posket nykien liiasta hymyilystä mietin että ei ole "huippismallinkaan" osa helppo. No mallin ammattitaidon puutteista huolimatta kuvaussessio oli hieno ja meillä oli hauskaa.

Valokuvauksen jälkeen nautittiin onnittelukuoharit Beatricen luona. Synttärisankari Rita la merlette noire de la Paradise sai korillisen punaisia ruusuja ja Minna Parikan punaiset rusettikäsineet. Sitten olikin aika suunnata illalliselle. Jos muistan oikein alkuruokana oli lohipastrami, pääruokana ankanrintaa ja jälkiruokana jokin suussasulava parfait. 

Vaudevillen burleskitaiteilijat Mimi de Froufrou ja Lafayette Lestrange viihdyttivät hupaisalla esityksellään. Jatkoja vietettiin tanssin tahdissa. Ehkä pitäisi useammin pukeutua iltapukuun ja höyheniin niin paljon positiivista huomiota ryhmämme herätti. Kiitos seurasta: Rita, Sophie, Beatrice, Sabrine, Caroline ja Angéline. Kuka järjestäisi seuraavat juhlat?
Valokuva: Irina Kolomijets

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Any comments?